Werkwijze

Indien gewenst, begeleiden we je door het gehele traject, van advies, ontwerp, montage en onderhoud van jouw product, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw zonwering, overkapping of raamdecoratie. Samen maken we een plan van aanpak om de montage zo effectief mogelijk te laten verlopen en u volledig te ontzorgen.

Inspiratie

Graag inspireren wij u door alle mogelijke opties omtrent design, comfort (domotica) en duurzaamheid te laten zien in onze nieuwe showroom.

Inspiratie

Persoonlijk advies

Onze deskundige adviseurs staan klaar voor een kosteloos adviesgesprek. Tijdens dit gesprek analyseren we jouw specifieke behoefte en kijken samen met jou naar de optimale oplossing. Dat is pas een advies op maat.

Advies op maat

Inmeetservice & montage

Om maatwerk te kunnen leveren, en zorg te dragen voor een snelle en juiste installatie komen onze deskundige monteurs uw situatie van tevoren inspecteren en opmeten.

Deskundige monteurs

Hoogwaardige producten

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten van uiteenlopende merken zoals: Somfy, Luxaflex, Unilux etc.

Producten

Garantie en Service

Van Vugt & Castelijns wil zowel de particuliere als zakelijke klanten bedienen en ontzorgen. Dit doen zij door dat ene extra stapje te zetten. Klanttevredenheid staat dan ook hoog in het vaandel.

Service

Onderhoud

Door regelmatig onderhoud uit te voeren, wordt de levensduur verlengt en gebruiksgemak gegarandeerd.

Levensduur

Laat je inspireren en bezoek onze showroom