Raamdecoratie

Raamdecoratie

Raamdecoratie

In een handomdraai de gewenste lichtinval bepalen? Dat kan met raamdecoratie Van Vugt & Castelijns. Je geniet het hele jaar door van functionele en decoratieve zonwering aan de binnenzijde van de woning. Je hebt keuze uit een ruime collectie binnenzonwering. Voor elke situatie hebben we een passende oplossing. Kies je voor landelijk of spreekt een minimalistische stijl meer tot de verbeelding? In de showroom van Van Vugt & Castelijns laten we je graag inspireren en helpen we graag met advies op maat.

Van Vugt & Castelijns Zonwering - Raamdecoratie
Van Vugt & Castelijns Zonwering - Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Deze raamdecoratie bestaat uit horizontale lamellen waarmee je zelf de gewenste mate van privacy en lichtinval regelt. Horizontale jaloezieën van Luxaflex® zijn een prachtige aanwinst voor ieder interieur. Onze horizontale jaloezieën worden gemaakt van gerecycled aluminium.

Houten jaloezieën

De beste materialen worden met de precisie van Luxaflex® omgezet in producten waarvan je dagelijks geniet. Onze houten jaloezieën collectie bestaat uit prachtig hardhout en modern imitatiehout met een fraaie look en hoge duurzaamheid.

Luxaflex® houten jaloezieën zijn horizontale lamellen gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Met deze raamdecoratie regel je gemakkelijk en heel flexibel de lichtinval en privacy in huis, doordat je de jaloezieën in kleine stappen kunt verstellen. Je kiest uit een ruime collectie aan kleuren en bepaald zelf of je lamellen van 50 mm breed wil, of van 70 mm breed, wat extra mooi is bij grote ramen of schuifpuien.

Van Vugt & Castelijns Zonwering - Houten jaloezieën
Van Vugt & Castelijns Zonwering - Plissé gordijnen

Plissé gordijnen

Met plissé gordijnen op maat behoud jij je privacy, terwijl je toch optimaal kunt genieten van het daglicht.
Onze uitgebreide collectie plissé shades is toe te passen op iedere woonstijl. Met keuze uit een breed scala aan kleuren, dessins en afwerkingen.

Het is één van de meest flexibele gordijnmodellen die voor alle raamvormen te gebruiken zijn, doordat ze op maat worden gemaakt. Van kleine tot grote ramen, deuren en bijzondere raamvormen. En door de verschillende transparanties zijn onze plissé gordijnen ook geschikt voor alle ruimtes in huis.

Duette® shades

Duette® shades geven maximaal comfort aan je huis en zorgen voor de perfecte verdeling van licht. Ze bieden een uitstekende energie-efficiëntie. In de winter houden Duette® shades de kou buiten en de warmte binnen, en in de zomer is het precies andersom: buiten is het warm, maar in huis blijft het koel.

De originele raamdecoratie met honingraatstructuur
Het unieke ontwerp van Luxaflex® Duette® shades vormt met haar honingraatstructuur een isolerende barrière voor je ramen. Met deze raamdecoratie wordt de temperatuur gereguleerd en houd je de energiekosten lager. Stijlvol en slim!

Van Vugt & Castelijns Zonwering - Duette® shades
Van Vugt & Castelijns Zonwering - Silhoutte® shades

Silhoutte® shades

Dé raamdecoratie voor zacht diffuus licht
Luxaflex® Silhouette® shades verdelen daglicht gelijkmatig over de kamer. Kantel de lamellen om meer of minder licht binnen te laten, terwijl het felste licht wordt gefilterd. Je kunt op deze manier genieten van het zachte licht wat binnenvalt, zonder dat het hinderlijk is.

Rolgordijnen

Van verduisterende rolgordijnen tot transparante rolgordijnen. Wij bieden verschillende transparanties in rolgordijnstoffen zodat je het zonlicht perfect kan filteren. Zo creëer je altijd de perfecte sfeer in huis.

Van Vugt & Castelijns Zonwering - Rolgordijnen
Van Vugt & Castelijns Zonwering - Twist® rolgordijnen

Twist® rolgordijnen

Twist® rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof die langs elkaar schuiven. De transparante en niet-transparante stofbanen wisselen elkaar af. Hierdoor kun je het rolgordijn gemakkelijk openen of sluiten en bepaal je zelf de mate van licht en privacy.

Vouwgordijnen

Klassiek design, voorzien van alle gemakken.
Onze vouwgordijnen zijn een klassieker in jouw interieur. Je kiest uit een uitgebreid kleurenpalet en verschillende stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Combineer de vouwgordijnen met PowerView® automation, voor bediening op afstand of ga voor één van de andere innovatieve bedieningsopties.

Van Vugt & Castelijns Zonwering - Vouwgordijnen
Van Vugt & Castelijns Zonwering - Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn ideaal door de precieze lichtregeling. Ze hebben een strakke uitstraling en worden volledig op maat gemaakt voor ieder interieur. Regel gemakkelijk de gewenste privacy en lichttoetreding in huis door de verticale lamellen in kleine stappen te verstellen.

Perfect voor elke ruimte in huis
Luxaflex® verticale jaloezieën zijn ideaal wegens de precieze lichtregeling. Ze hebben een strakke uitstraling en worden volledig op maat gemaakt voor ieder interieur. Regel gemakkelijk de gewenste privacy en lichttoetreding in huis door de verticale lamellen in kleine stappen te verstellen. Ontdek alle voordelen:

  • Flexibele privacy- en lichtregulering
  • Kies zelf je materiaal: stof, aluminium of pvc
  • Beschikbaar met PowerView® automation
  • Perfect voor speciale raamvormen
  • Geluiddempende stoffen beschikbaar
  • Energiebesparend dankzij licht- en warmteregeling
  • Nemen minimale ruimte in beslag, wanneer je ze intrekt
  • Beschikbaar met duurzaam materiaal

Shutters

Shutters worden ook wel omschreven als klap- of raamluiken met verstelbare horizontale lamellen. Door het tuimelen van de lamellen kun je de hoeveelheid licht volledig naar wens aanpassen. Ze bieden goede zonwering, uitstekende lichtregulering en de juiste mate van privacy. Luxaflex® shutters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: MDF, hout en kunststof.

Van Vugt & Castelijns Zonwering - Shutters
Van Vugt & Castelijns Zonwering - Gordijnen

Gordijnen

Onze gordijnen collectie bied je de keuze uit 135 verschillende stoffen en 11 voeringstoffen van hoge kwaliteit, die een warm gevoel in elke kamer creëren. De zorgvuldig samengestelde collectie stoffen – van klassieke en rustgevende neutrale tinten tot pluche velvets – biedt iedereen de kans een designstatement te maken. Luxaflex® gordijnen worden standaard geleverd met PowerView® automation.

Luxe stoffen en kleuren
Een prachtige collectie stoffen gekenmerkt door eigentijdse kleuren en rijke structuren. Ontdek met onze stijlinspiratie de vele mogelijkheden. Daarnaast vind je ook praktische oplossingen voor je licht en privacy wensen.

Verschillende soorten gordijnplooien
Plooien zorgen voor een rijke en volle uitstraling van de gordijnen. Luxaflex® gordijnen op maat zijn verkrijgbaar met verschillende plooien waaronder een enkele plooi, dubbele plooi (vlinderplooi), dubbele retour plooi en wave plooi. Een populaire plooi is de wave plooi, een bijzonder plooi met een golfeffect. Deze ‘golven’ worden gecreëerd door de toepassing van een ‘waveband’. Hierdoor valt het gordijn soepel in de plooi en ontstaat er een zogenaamd golfeffect, waarbij het gordijn onder de rail doorloopt.

Laat je inspireren en bezoek onze showroom